HomeHistorieProdukten100 JaarShowroomContact

100 Jaar Dubbelman Ridderkerk B.V.

In 1906 uit noodzaak ontstaan, opgericht door Cornelis Dubbelman, opa van de huidige directeur. In 2006, op 31 mei bestond het bedrijf Dubbelman honderd jaar. Een jubileum waar we niet ongemerkt aan voorbij wilden gaan. Er werd een feest georganiseerd waarbij zakenrelaties met ons stilstonden bij ons eeuwfeest. Ook werd er een tentoonstelling georganiseerd in de Ridderkerkse "Oudheidskamer" waarbij verschillende modellen gemaakt door Dubbelman werden tentoongesteld. Deze modellen werden door onze klanten ter beschikking gesteld.

Harry Dubbelman met burgemeester mw.J.H.M.Hermans-Vloedbeld bij de tentoonstelling in de "Oudheidskamer". De maquette waar zij bij staan is van kasteel Middachten, dat ter gelegenheid van het jubileum door een van onze medewerkers werd gerestaureerd.

Hieronder diverse foto's van modellen. Waaronder: oa. Pilot schip, stoomhopper, Eendracht.